Nyheter

09.08.12: Da har valpene blitt 3 uker gamle. Nye bilder er lagt ut av gjengen. Det begynner å bli fart på dem. Oppe å går, og utforsker verden i rundt seg. Håper vi får noe fint vær, så de kan få være litt ute. De begynner også å få sine egne personligheter. Og tennene begynner å komme. Så de utvikler seg som de skal.

Var på utstilling i Kuopio, Finland i helgen. Hadde med meg Agdis. Resultatene ble som følger:

Fredag 03.08.12: nr 3 i åpen klasse, med ck

Lørdag 04.08.12: nr 1 i åpen med ck, 3 beste tispe med reserve-cert

Søndag 05.08.12: Beste tispe med Cert, Cacib, og BIR.

Hadde en veldig hyggelig tur, med gode venner og god mat og drikke.

26.07.12: Vårt C-kull så dagens lys den 17.07.2012, 3 gutter og 2 jenter. Alle friske og velskapte. Det går bra med mor og barn.

Bilder ligger under fødte valper.

Vi har også vært på utstilling, dette var første helgen i juli. Lørdag var det kennel klubb utstilling i trondheim, der stilte vi Tyson, Hedda og Agdis. Tyson ble BIR Veteran med ck, han ble plukket ut blandt de siste 6 finalistene i BIS Veteran, men ble ikke plassert. Hedda fikk excellent, Agdis ble nr 4 i åpen tispe med ck. Søndag var det terrier klubben som hadde utstilling på Åsen, her stilte vi Tyson og Hedda. Tyson ble igjen BIR Veteran med ck, og endte opp som BIS 3 Veteran. Hedda fikk excellent.

17.06.12: Da har vi vært på ultralyd med Madonna, og der så vi valper. Beregnet termin er i uke 29. Vi har også vært på utstilling igjen, denne gang var det i Tallinn, på Estonian Winner 2012. Vi hadde med Hedda, Robbie, Tyson og Agdis. Hedda slo til og ble beste junior tispe, med junior cert og tittelen Estonian Junior Winner 12, EEJW-12. Og hun ble også BIM Junior. Robbie ble nr 3 i junior klassen. Tyson ble 2 beste veteran. Og Agdis vant åpen klassen, og endte som 4 beste tispe. Dagen etter var det terrier klubben som hadde utstilling. Der ble Hedda nr 3 i junior klassen. Robbie ble nr 2 i junior klassen. Tyson ble BIR Veteran, 2 beste hannhund, og BIS 3 Veteran, Agdis vant åpen klassen. Vi hadde en super tur, sammen med gode venner.

28.05.12: Det har skjedd en del siden siste oppdatering. Vi har vært på utstilling i Sundsvall i Sverige, stilte der Hedda begge dager, Tyson og Agdis på søndagen. hedda fikk excellent begge dager. Agdis ble nr 4 i klassen sin. Tyson ble bir veteran med ck, og avsluttet dagen med en BIS 2 veteran. Det har også vært store sorger. Vi måtte la Sakita slippe, hennes sykdom kunne ikke helbredes. En stor personlighet mangler her hjemme, og sorgen er fortsatt stor.

Vi har også vært på utstilling på Sunndalsøra, Stilte Madonna og Tyson. Madonna ble beste tispe og bim lørdagen, og fikk sitt 2 cert! Tyson ble bir veteran, med ck, og 3 beste hannhund. Og i bis veteranfinalen, ble det en 2 bis veteran. Søndagen stilte vi ikke Madonna, men Tyson, han ble bir veteran med ck, og 4 beste hannhund. 

Madonna sin løpetid har startet, og vi var i England med henne. Den utvalgte herren er Nethertonions Just One Look. Og er en hannhund som har de kvaliteter vi er på utkikk etter. Han utfyller Madonnas svakheter meget godt. Og for ett herlig temperament! Hvis det blir valper, så er det ventet termin i uke 29. Har ellers oppdatert litt rundt på siden.

21.01.12: Da har vi vært på valpeshow igjen. Hedda ble BIR og Robbie nr 2 i klassen :-) Begge med flotte kritikker :-) Vi fikk også tatt noen nye bilder av Hedda og Robbie, de er lagt ut :-)

27.11.11: I dag var det norsk vinner utstilling i Lillestrøm, og der slo Tyson til og ble beste veteran hannhund, med ck, og ble BIM veteran. Han fikk dermed tittelen Norsk Veteran Vinner 2011!! :-))) Dommer var mr. Bates fra england.

13.11.11: I helga har vi vært på utstilling i Orkanger. Dommer var Frank Kristiansen. Hedda ble nr2 i 6-9mnd. Tyson ble BIR veteran og 4 beste hanne med CK. Agdis slo til og ble beste tispe med CERT. Og ble også BIR og BIG2!!:-))) Super fornøyd med helga:-))

Nå blir det masse utstillinger fram imot jul. Gleder oss masse til det.

06.11.11: Forrige helg var vi på valpeshow med Hedda. Dommer var Vanja Sliwa. Hedda fikk en knall kritikk og ble beste tispe og BIM:-)  Veldig fornøyde med lille Hedda.

12.10.11: I helgen var vi på utstilling i Sundsvall i Sverige.

Agdis fikk excellent, ck og ble 2BTK med R-CERT og R-CACIB:-))))

Madonna fikk også excellent, men ble ikke plassert.

Ellers har Agdis vært på MH(mental test) og løste den oppgaven kjempe bra:-))) Veldig fornøyd med det:-)))

26.09.11: Da har Hedda vært på sitt tredje valpeshow, og resultatet denne gang ble 1BTK, BIR og BIG2!!!:-)) Dommer denne gang var Elisabeth Bugge Olsen. Er virkelig super fornøyde med lille Hedda:-))

Og nok en gang tusen takk Ina for jobben du gjør med Hedda:-)))

18.09.11: En stund siden siste oppdatering, og det har skjedd en del.

Sist på juli var vi i Danmark, på en 4 dagers utstilling. Det var en utrolig trivelig tur, med fint vær, supert reisefølge, og gode utstillingsresultater :-)

Agdis plasserte seg i beste tispe klassen alle 4 dagene, og den siste dagen slo hun til og ble beste tispe, med Cert og Cacib. Og endte som BIM :-)

Gamle far Tyson, hadde også en helt knall helg! Han ble 2x Bir Veteran, og 3 beste hannhund den ene dagen, med reserve cert og reserve cacib :-) Og på lørdagen slo han til og ble Best In Show Veteran!!! Det var stort :-)

Så var det Svenstavik helgen etter, det var bare Agdis der fra oss. Hun ble 2 beste tispe med Cert og reserve cacib :-))

Vi var også på Bjerke. Det var en masse staffer påmeldt, og Agdis endte opp som 2 beste tispe, med reserve cert og cacib :-))

Etter dette satte vi nesen mot Nederland, og Europa Vinneren. Det var en herlig tur, mye latter, god mat og drikke, og et supert reisefølge :-)

Tyson gjorde det best fra oss her, med excellent og 2 plass i veteran klassen.

Og Madonna har vært på en MH (mentaltest), den gjennomfærte hun fint, med beste score på skudd :-)

Og den 17.09 og 18.09 har hedda vært på sine 2 første valpe show. Der ble hun lørdag 2 beste tispe, for dommer Kristin Hoff, og søndag ble hun beste tispe og BIR og BIG 3, for dommer Arne Foss :-)

Tusen takk Ina, for at du er så flink med Hedda :-)

12.07.11: Da har alle valpene reist, unntatt Robbie da, som skal bo her hos oss. Han er en skikkelig rampe gutt som holder oss og de andre hundene i aktivitet hele tiden, mellom sove pausene:-)

Vi valgte også og beholde en tispe, Hedda, hun skal bo hos Ina i Trondheim.

Ellers er alt bare bra med alle. Madonna har taklet det at valpene har dratt kjempe bra.

Har lagt ut bilder av valpene 8 uker i galleriet-> B-Kullet.

Begynner nå å glede oss til Danmarksturen hvor vi skal på 4 dagers utstillingen i Vejen. Blir veldig spennende.

04.07.11:Helgens utstillings resultat: Lørdag, Tyson excellent,CK,BIR Veteran, BIS 2 Veteran!! Agdis:Excellent, 3ukk.

Søndag: Tyson,Excellent,1VKK. Agdis excellent, 2ukk.

21.06.11: Helgens utstillings resultat: Lørdagen tok Tyson storeslem og ble BIR Veteran, Betste hannhund, med Cert og BIR! Agdis ble beste tispe med Cert og BIM!! For en dag! Tyson tok sitt 8. Cert, nesten 9 år gammel. Søndagen ble Tyson BIR Veteran og 3 Beste hannhund, og plasserte seg som BIS 4 Veteran. Agdis ble nr 2 i klassen sin, med CK. Hadde en kjempetrivelig tur! Mye latter og god mat og drikke.

Valpene vokser seg til, begynner virkelig å bli små hunder av dem nå. De holder de voksne hundene opptatt, en ordentlig rampe gjeng, med masse fart i. Har lagt ut nye bilder av valpene, i galleriet. Kritikkene fra helgen er også lagt ut, under Agdis og Tyson.

13.06.11: I helgen var vi på Terrierspesialen på Jevnaker. Tyson ble BIR Veteran med CK begge dager, og Lørdag ble han også BIS 2 Veteran. Agdis fikk excellent med CK på lørdag. Kritikker er lagt ut under utstillings resultater. Hadde en kjempetrivelig tur, til tross for flom og stengte veier.

Valpene er 5 uker i dag, du verden som tiden flyr! Begynner å bli skikkelig rampete nå.

Har lagt ut bilder av rampegjengen i galleriet -> B-Kullet.

01.06.11; Da har vi vært på 2.dagers utstilling på Støren. Det gikk veldig bra. Lørdag var Des Manton fra Irland dommer. Agdis ble beste tispe med CERT og BIM. Tyson ble BIR veteran, BIS3 veteran og 4bhk med CK. Søndag dømte Arne Foss. Agdis ble 4btk med CK. Tyson ble BIR veteran og 4bhk med CK. Kritikkene er lagt ut under utstillingsresultater.

Ellers går alt bare bra med valpene, begynner å bli mye fart og lyd i de nå. Madonna er kjempe dyktig med de små og de vokser raskt.

Har lagt ut bilder i galleriet ->B-Kullet.

23.05.11: Har lagt ut bilder i galleriet, av valpene 2 uker. De legger godt på seg alle sammen. Madonna er en skikkelig super mamma! Alle valpene har åpnet øynene, det gjorde de i går, på 13. dagen. Ikke lenge igjen til de begynner å løpe rundt, og lage liv og røre.

16.05.11: Da er valpene 1 uke allerede. Tiden flyr avsted. Alt er bra med hele gjengen, også mor. Hun er så flink med de små, og de legger skikkelig godt på seg alle sammen. Vi har tatt bilder av valpene i dag, har lagt de ut i galleriet ->B-Kullet.

09.05.11: I dag ble B-kullet født. Alt bra med mor og barn. det ble 5 valper. 3 jenter og 2 gutter. Bilder er lagt ut under B-kull i galleriet. Og madonna er en kjempe dyktig mamma. Steller godt med sine små.

08.05.11: I dag har Tyson vært på mental test. Det gikk som forventet, altså kjempebra. Han fikk masse skryt av dommerne. De syntes det var mye fart i ham, til tross for alderen. I tillegg sa de at han var helt utrolig bra til å avreagere. Under skudd testen, var komentaren: tror ikke han rørte på en øreflipp engang.

02.05.11: Da er vi hjemme fra Sunndalsøra. Vi har hatt en kjempetrivelig helg sammen med gode venner. Stilte Tyson og Agdis. Tyson ble BIR veteran begge dager,med CK. Og ble også BEST IN SHOW 4 Veteran begge dager. Agdis ble lørdag 2 beste tispe med Reserve Cert, og søndag Beste tispe med CERT og BIM.

11.04.11: I dag har vi vært på ultralyd med Madonna, og det var valper der :-) Forventet termin er i midten av mai. Vi gleder oss masse til det kommer valper!

Har lagt ut litt bilder under Galleri, da av fjellturer vi har vært på. Det vil komme flere blider etterhvert. Ser fram mot at det går ann å dra på fjellturer igjen :-)

03.03.11: Da har Madonna begynt løpetid :-) Og vi beregner parring neste uke.

Ellers er det lite som skjer nå på vinteren. Vi gleder oss masse til det blir vår, og vi kan begynne med mange forskjellige aktiviteter igjen.

Har meldt på Agdis til NKK utstillingen i Harstad 20 mars. Så det blir spennende.

13.01,11: Da har vi vært og øyenlyst Madonna og Tyson. Begge fikk samme resultater som sist. Tyson fikk ingen anmerkninger. Og Madonna har Phpv-grad 1, men ellers er alt perfekt. Så nå er de begge øyenlyst igjen før parringen. Nå venter vi bare på at Madonna skal begynne med løpetid.

14.12.10: I helgen var Tone og Agdis i Helsinki i Finland, på helsinki vinner show, og Finsk vinner. Det var en helt super tur. Vi tok fly, og bodde hjemme hos Ellu og Jarmo, kennel Magicpower's. Vi hadde det som plommen i egget, og koset oss masse!

Thank you for a super great time Ellu  and Jarmo!! :-))) So many laughs and super food and drink :-))) We had the best time ever :-)))

Lørdagen var det Helsinki vinner, og det gikk over all forventning! Agdis fikk excellent, og ble nr 2 i junior klassen, søster Frankie ble nr 1 og søster Sara ble nr 3. Da vi skulle inn til beste tispe klassen, viste ikke Frankie seg så bra, så dommeren plukket ut Agdis videre. Og hun endte opp som 2 beste tispe, med Cert!! Jipppi!!!

15.11.10: Da har vi vært på utstilling igjen, denne gangen i Orklahallen. Dommer var Birgitta Hasselgren. Vi stilte Agdis og Madonna. Agdis vant junior klassen med ck, og endte opp som beste tispe med cert og til slutt best i rasen, Madonna vant åpen klassen med ck, og ble andre beste tispe! Woohoo, for en helg! Det var de eneste to ck som ble delt ut til tispe også :-)

Tusen takk til Therese for super handling av Agdis og Madonna! Og tusen takk til Siv for super handling av Madonna i beste tispe!

03.11.10: I helgen var vi i letohallen i Eidsvoll på utstilling, vi var en fin gjeng som dro nedover. Hadde mye moro på den turen. Tusen takk til Linda og Therese for trivelig reisefølge :-) Hadde en super tur :-) Fikk også gode resultater på utstillingene. Agdis vant junior klassen med ck, og endte opp som 2 beste tispe med CERTET på lørdag, WOOHOOO :-) Første certet til Agdis :-) Madonna vant åpen klassen med ck, men ble ikke plassert i beste tispe. På søndagen ble Agdis nr 4 i junior klassen :-)

12.10.10: Da har vi fått resultatene på HD og AD røngten av Agdis, og hun har B hofter og A albuer :-)

29.09.10: I dag har vi vært på en Karakter test med Madonna, og hun bestod :-) Det er vi veldig fornøyde med. Madonna fikk topp score på skuddtesten, helt uberørd av skuddene! Dommerene sa at de ikke kunne se noen reaksjon, så hun er skudd fast. Så da er begge foreldrene til vårt planlagte B-kull mental testet.

30.08.10: Da er vi hjemme etter en utstillingshelg på Støren. Hadde en toppers helg, med meget hyggelig selskap :-)

Det gikk bra i utstillings ringen også. Madonna ble nr 2 i åpen klassen begge dagene, og Agdis vant junior klassen og ble 3 beste tispe lørdag, og nr 2 i junior klassen søndag.

19.08.10: Da er vi hjemme igjen etter Finland/Oslo turen. Vi har hatt det helt fantastisk og hatt mye moro sammen med gode venner.

Utstillingene har også godt bra synes vi. Best har lille Agdis gjort det. 3xExcellent i Finland og 2xrød i Norge. Det er vi veldig fornøyd med.

Konkurransen er hard og Agdis er enda veldig uferdig, men hun begynner å bli mere voksen, så vi gleder oss virkelig til hun blir ferdig vokst.

Madonna har også gjort det helt greit, 1xExcellent i Finland, vant også åpen klassen en dag der borte, så det er vi fornøyd med. Tyson hadde også en bra tur med 2xExcellent i Finland og også rød på Norgesvinneren. Bra jobba av gamle far på snart 8år synes vi:-)

Neste utstilling blir nå Trondheim hundefestival på Støren. Gleder oss til dette.

15.07.10: I dag har vi vært og øyenlyst Agdis, og hun var fri for PHPV. Hun hadde mild grad av ektopisk cillium på venstre øye. Det vil si at det var to øyehår som vendte innover. Dette er ikke noe som vil plage Agdis, hun merker ikke at hun har de to hårene.

Ellers har vi vært på en del utstillinger i det siste. Først var det Open Showet for Staffordshire Bull Terrier her i Norge, dommere var Jim og Barbara Beaufoy. Agdis gjorde det knall bra, hun ble nr 2 i junior klassen, av 21 hunder. Etter dette dro vi over til Sverige, og stilte i Jönköping, der Agdis igjen gjorde det veldig bra, hun vant junior klassen den ene dagen, og ble nr to den andre. Så dro vi avsted til World Winner showet i Danmark. For en opplevelse! Etter det var det på tide å vende nesen hjemover, og utstilling i Trondheim. På Lørdagen tok Madonna sitt første cert! Og Agdis ble nr 2 i junior klassen. For en dag! Vi har hatt en helt fantastisk tur i Sverige og Danmark, sammen med veldig hyggelige mennesker, vi har hatt utrolig mye moro, og fått mange nye venner!

Så har vi vært i Vestnes på utstilling, der ble Agdis nr 3 i junior klassen, og Madonna vant sin klasse.

Nå er det noen helger uten utstilling, før vi drar til Finland, det gleder vi oss masse til, og så skal vi på Norges vinneren i Oslo.

16.05.10: Siste helg var vi i Kristiansand på utstilling, med Madonna og Agdis. Resultater er lagt ut. Vi hadde en kjempefin tur, sammen med Johanne, Diesel og Baylies! Tusen takk Johanne for trivelig reisefølge. Det ble mye latter og moro. Vi er veldig førnøyde med resultatene fra utstillingene, Madonna ble 2 beste tispe med CK lørdag og nummer 4 i klassen sin med CK søndag. Agdis ble nummer tre i junior klassen lørdag, og fikk rød men plasserte seg ikke på søndag. Flinke jentene mine, var ikke noe problem å ha med dem. Ikke noe problem å ta fly heller. Nå gleder vi oss til neste utstilling!

27.04.10: Da har vi vært på utstilling på sunndalsøra i helga. Hadde en kjempetrivelig tur, med mye moro. Agdis debuterte i junior klasse, med en nr 3 i junior klassen med HP lørdagen, og en 1 i juior klassen med CK søndagen. Madonna stilte bare Søndagen, hun vant åpen klassen med CK og ble 2 beste tispe. Så vi er veldig fornøyde. Har lagt ut resultatene til hundene på sidene deres.

Forrige helg var vi på blodsporkurs med Madonna. Hun var super dyktig, og dette var skikkelig moro, så det blir å gå en del blodspor med hundene.

11.04.10: Da har Agdis vært på sitt siste valpeshow, det gikk bra. Hun vant klassen sin og ble andre beste tispevalp.

Agdis har dessuten fått sin første løpetid:-)

Vi går nå en hektisk tid i møte med masse utstillinger og noen kurs.

Neste helg skal Madonna på blodsporkurs, dette ser vi frem til og håper det kan være noe hun liker.

Helgen etter blir det utstilling på Sunndalsøra der vi stiller begge dager.

08.03.10: I helgen har vi vært på NKK's oppdretter skole kurs 2.

Da har vi gjennomført både del 1 og 2. Dette var et virkelig lærerikt kurs som anbefales alle som skal drive med oppdrett.

Vi har også bestemt oss for å stille Agdis på valpeshow 11 april.

Torsdag denne uken drar vi over til England hvor vi blant annet skal på Cruft's. Dette er noe vi har sett frem til lenge, og vi håper å få se mange pene hunder.

07.02.10: Idag var vi på valpeshow igjen på Ler. Dommer var Jari Partanen fra Finland.

11 staffer stilte, og Agdis ble nr2 i klassen sin, 6-9mnd.

Dette var Agdis sin siste valpe utstilling, og vi ser nå frem til at voksen karrieren kan starte.

Vi har også meldt oss på NKK's oppdretter skole del 2 i begynnelsen av mars.

Vi gleder oss veldig til dette da del 1 var veldig lærerikt.

23.01.10: Idag har vi vært på valpeshow på Ler. Dommer var Arne Foss.

12 staffer stilte, og Agdis vant 6-9mnd tispe og ble også BIM.

Vi er super fornøyd med den lille jenta vår, og ser fram til neste valpeshow om 14 dager.

18.01.10: I helgen har vi vært på utstilling i Leto-hallen ved Eidsvoll med Agdis og Madonna. Vi reiste nedover på fredag med toget, å det gikk som en drøm.Hundene var kjempesnille og tok sin første togtur på strak arm.

 Lørdag vant Agdis 6-9mnd og ble andre beste tispevalp. Madonna ble nr 3 i unghund klassen og fikk HP.

 Søndagen ble Agdis nr 3 i 6-9mnd. Madonna vant unghund klassen og ble tredje beste tispe totalt med CK.

 Vi er super fornøyde med resultatene i årets først utstilling og er veldig stolte av jentene våre. Gleder oss til fortsettelsen.